Вашият сервиз за Компютри (Software & Hardware)
КОНСУМАТИВИТЕ КОИТО ПОЛЗВАМЕ ЗА ПРОФИЛАКТИКА НА КОМПЮТЪРНИТЕ СИСТЕМИ СА:
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
Сервиз за Компютри Бургас употребява консумативи от най-висок клас при профилактика на компютъра ви. Arctic Cooling ( http://www.arctic.ac/eu_en/) са известни в производството на компоненти които се използват за охлаждане на компютърната система.

ARCTIC MX-4 е нова термо паста, която гарантира изключително разсейване на топлината от компонентите и осигурява максимална стабилност при работа на компютърните системи. Подобно на изпълнението на съществуващите термо пасти от ARCTIC MX-серията, ARCTIC MX-4 продължава традицията за най добро решение при избора на термични съединения. Още преди пускането й на пазара, ARCTIC MX-4 беше получила голямата награда от PC Games Hardware, тъй като надделя над 11 други топлинни съединения.
Отлична производителност и лесно нанасяне

ARCTIC MX-4 е термична паста от клас Premium с изключителна производителност и лекота на нанасяне. Тя се използва за прехвърляне на топлината от процесори, графични чипове и други към компонентите на радиатора. Тъй като ARCTIC MX-4 е съединение без метал, това премахва рисковете за причиняване на късо съединение и на свой ред добавя по-добра защита на Вашия компютър.
Висока трайност

В сравнение с пастите, изработвани от метал и силиций, ARCTIC MX-4 не променя своето качество във времето. Не е необходимо да се залепва и има трайност най-малко осем години.
Изключително изпълнение

ARCTIC MX-4 се състои от въглеродни микрочастици, които водят до изключително висока топлопроводимост. Това гарантира бързо и ефективно разсейване на топлината от CPU или GPU.

  • Основни характеристики:
  • Лесно нанасяне
  • Оптимална топлопроводност
  • Ниско термично съпротивление
  • Не е електропроводима
  • Не е капацитивна
  • Не се втвърдява
  • Не корозира
  • Не се разтича
  • Без миризма
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
Noctua NT-H1 е термо паста, използвана от професионалисти и отлично решение за ентусиасти, които искат максималната и изключителна производителност, както и удобство при нанасяне. 
Отлично представянеNT-H1 се е хибридно съединение на различни микро-частици, които са специално оптимизирани за използване в компютърните системи. Благодарение на изключително ниското си топлинно съпротивление, както и на отличната гъвкавост при нанасяне, NT-H1 постига впечатлителни резултати.
Максимална лекота на използванеТъй като NT-H1 се разпространява много добре при притискане между процесора и охладителя, няма нужда от равномерно нанасяне. Това намалява консумацията на паста и времето, необходимо за инсталационен процес: Сложете една капка от NT-H1в центъра на Вашия процесор, инсталирайте охладителя и това е!
Отлична производителност от самото начало NT-H1 достига пълните си качества изключително бързо и не изисква по-дълго време за оптимизация.
Отлична дългосрочна стабилност NT-H1 не съдържа разтворители или други вещества с ниска температура на възпламеняване и осигурява отлична дългосрочна стабилност. Тя може да се използва в продължение на няколко години без никакви проблеми.
Не е електропроводима, не разяжда

NT-H1 притежава много ниска диелектрична константа и висока диелектрична якост. Следователно, няма опасност от късо съединение дори в случай на пряк контакт с компоненти или писти на платките. Напълно съвместима с всички материали, които се използват в работната среда на компютъра, NT-H1 е подходяща за използване с алуминиеви и медни охладители.

 

Volume1.4ml (for at least 15 applications)
Specific Gravity2,49 g/cm³
Colourgrey
Recommended storage time (before use)up to 2 years
Recommended usage time (on the CPU)up to 3 years
Peak operating temperature-50°C to +110°C
Recommended operating temperature-40°C to +90°C
Почистващ комплект ArctiClean от Arctic Silver (http://www.arcticsilver.com/index.html#) с който почистваме повърхността на чипа и охлаждащото тяло в компютъра ви.

ArctiClean е двустепенен процес на почистване, който премахва съществуващата топлинна паста и подготвя повърхността за ново нанасяне.
Уникален процес от 2 стъпки:

ArctiClean 1 Thermal Material Remover е течност, която бързо емулгира и се разтваря съществуващата топлинна паста или тампон от процесора и/или радиатора, така че да могат лесно да бъдат отстранени с чиста кърпа. Няколко капки от ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier и леко избърсване след това премахва остатъците и предотвратява корозията на медни и алуминиеви повърхности.
ArctiClean 1 Thermal Material Remover:

ArctiClean 1 използва патентована комбинация от нетоксични биоразградими разтворители, за да емулгира термични греси или топлинни подложки.
ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier:

ArctiClean 2 позволява да отстраните всякакви остатъци от ArctiClean 1, оставяйки чиста повърхност за нанасяне на нов топлопроводим материал. Течността включва съвременни корозионни инхибитори, които намаляват корозията на слоеве от мед и алуминий. Това дава възможност за по-близък контакт между термо пастата и радиатора.
Използване на ArctiClean 2 с други разтворители:

Повечето разтворители и почистващи препарати оставят остатъци върху CPU и радиатора, които влияят негативно върху качествата на всяка термо паста, която се нанася в последствие. ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier премахва всички остатъци от препарати и предотвратява корозията на медни и алуминиеви радиатори.
Високооборотна грес с която смазваме вентилаторите в компютърната система. Греста обира вибрациите, вмазва лагеруващите елементи и обезшумява самият вентилатор и като цяло компютъра.
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
Термо пад. Продуктът намира приложение при контактуването на охладители с чипове на памети или памет на видео карти.

Размер : 120 x 20 x 1mm.
Термопроводимост: 5W/mK
Дебелина: 1mm.
Цвят: Сив
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
Термо пад. Продуктът намира приложение при контактуването на охладители с чипове на памети или памет на видео карти.

Размер : 120 x 20 x 1mm.
Термопроводимост: 1,5 W/mK
Дебелина: 1mm.
Цвят: Светло сив
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
ПРОИЗВОДИТЕЛ/МАРКА:NN ELECTRONIC
ТИП:МЕТАЛНО-ОКИСНА, СИЛИКОНОВА
t (ТЕМПЕРАТУРА):max 300C
ПРИЛОЖЕНИЕ:МОНТАЖ НА КОМПЮТЪРНИ ПРОЦЕСОРИ И ДРУГИ ЕЛЕМЕНТИ ВЪРХУ РАДИАТОРИ
ОБЕМ/ТЕГЛО:12g
ВИД ОПАКОВКА:СПРИНЦОВКА
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ


Полска силиконова термо паста.
 От -50 до +200°C
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ


Медно-червен ТЕРМО ПАСТА
 От -50 до +200°C
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.