Вашият сервиз за Компютри (Software & Hardware)
                                          ИНСТАЛАЦИЯ НА НАВИГАЦИОНЕН СОФТУЕР
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
 
iGO е име на софтуер. Софтуерът е унгарски. Въпросният има различни версии и те са с имена: iGO 2006, iGO8, iGO amigo и iGO primo. От снимките по-долу можете да придобиете представа за визията на всяка от различните версии. Характерно за iGO е, че менюто е лесно за употреба, софтуера работи бързо и графиката е много добра. Въпросният софтуер се вгражда в навигационни системи от различни производители. Например: ASUS, HP, Prestigio, LG, Clarion, Baupunkt и много други. iGO е един от най-бързо развиващите се софтуери за навигация. Може да търси по име, номер на улицата и номер на блок. Има меню и гласови команди на български език. Настройки за пешеходец, кола, такси, автобус, и др. Картата за България е добра и постоянно се обновява, в най-новите версии на въпросната, България е покрита на 100%. iGO има много добри карти за централна, а също и за източна Европа в това число: България, Гърция, Румъния, Турция и др.
     
Официален сайт на iGO:
     

СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ

Софтуер iGO

Софтуер iGO се произвежда в 2 варианта, за устройства с операционна система: Windows Mobile, Android, iPhone и за навигационни системи с Windows CE. В първия вариант софтуера се продава на SD карта, която автоматично се инсталира като се постави във Вашия мобилен компютър и има право на безплатно обновяване, а вторият вариант се вгражда в навигационните системи, и обновяването обикновено се заплаща. Специфичните неща са: много добра графика, меню което е направено лесно и удобно за работа, и бързодействие, тоест търсенето и изчисляването на маршрут става изключително бързо. Например резултатите при търсене на номер на блок, се появяват мигновено, което е доста важно ако постоянно бързате. Като друго удобство може да се отбележи "интелигентната клавиатура", тоест при търсене на адрес буквите, които не са необходими изчезват, което помага за по-лесното намиране на адреса. Софтуер има няколко версии: първата е iGO 2006, след това iGO8, iGO amigo и последната е iGO primo. iGO Primo, е последната върхова разработка в областта на навигационните софтуери. Въпросният софтуер е събрал най-доброто, от всички предишни версии, като графиката е значително подобрена и са добавени нови функции. Всичките версии се поддържат и картите и се обновяват. По-новите версии поддържат 3D сгради и е въведен релефа на цяла Европа, въпросните 3D сгради за момента ги има в големите български и европейски градове.

СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ

Софтуера iGO използва карти от различни производители. Основните доставчици, на карти за iGO, са производителите Телеатлас и Навтек. Освен тези 2 големи производителя, софтуерът iGO използва и карти разработени от регионални производители на карти, като по този начин се получава по-голям избор и съответно по-добро покритие, и по-детайлни карти.

Покритието на най-новите карти от Телеатлас, за България и за доста други държави, можете да видите тук:

www.maps.google.com

Покритието на най-новите карти от Навтек, можете да видите тук:
www.navteq.com

Ако сте разгледали в детайли връзките по-горе, най-вероятно сте добили престава, какво е покритието на картите на основните производители, като добавим към това и картите произведени от регионалните производители, може да направим извода, че софтуерът iGO има отлично покритие на картите. Съответно обаче, когато се купува GPS навигация, е добре да се има предвид, че покритието ще варира в зависимост от версиите и картите, заредени в конкретното устройство.
СЕРВИЗ ЗА КОМПЮТРИ
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.